Zpět «
CANTILLON Kriek 100% Lambic Bio
Cantillon Kriek 100% Lambic Bio - při výrobě tohoto piva byly použity pouze čerstvé turecké třešně (certifikované jako bio), jejichž množství 200 gramů/litr piva zaručuje výjimečnou ovocnou intenzitu. Vše začíná tím, že ovoce je smícháno s přibližně 20 měsíců starým lambikem. Po cca tříměsíční maceraci, kdy se do piva přenese plná barva, vůně a chuť višní, se pak pivo smísí s dalším, tentokrát jeden rok starým lambikem, což přispěje k získání cukrů potřebných pro sekundární fermentaci v lahvi. Chuť je zpočátku lepkavá a sladká, ale rychle přejde do mírně kyselé příchuti červeného ovoce doplněné tóny jemně nahořklých mandlí a nasládlého marcipánu. Tohle je naprosto lahodné višňové potěšení!
19 ks skladem