Zpět « 
				Clos des Jacobins 2006
		
		 
			Ročník:   2006
 
				Oblast | podoblast:  Bordeaux | SAINT EMILION
 
						Klasifikace:   St. Emilion Grand Cru Classé 
 
							
					Odrůdy:   75 % Merlot, 23 % Cabernet Franc, 2 % Cabernet Sauvignon
 
					Obsah alkoholu:   14 %
 
					Objem:   0,75 l
 
					Nejlepší k pití:   2012 - 2020
 
					
		
		
		Letos tak trochu v ústranní zájmu, nicméně toto víno vyrobené pod dohledem Huberta de Bouard jako obvykle vykazuje svoji standardní, špičkovou kvalitu. Plnou chuť se silnou ostružinovou příchutí doplňují krásné sametové taniny. Tohle je prostě dokonalá rovnováha, navíc v nesmírně lahodném provedení. Lahodné, čisté a perfektní!
 				
				
			Založeno: 17. století
Rozloha vinic: 8,5 ha
Výnos: 34 hl / ha
Roční produkce: 36 000 lahví
			Robert Parker: 90/100
Wine Spectator: 92/100
RVF (La Revue du Vin de France): 16/20
Jancis Robinson: 17/20
TOPVINO SCORE: 91/100