Hrozny jsou ručně sbírány v optimálním čase, odstopkovány, rozdrceny a přeměněny na víno pomocí procesu pečlivé macerace, aby se extrahovala jejich barva, třísloviny a vůně, což je umocněno neustálým stloukáním během fermentace. Ta probíhá v nerezových kádích při kontrolované teplotě (28-30 °C), dokud není dosaženo správného „baudé“ (stupně sladkosti). V tomto okamžiku se přidává hroznová pálenka, aby se vytvořilo konečné fortifikované víno. Jedná se o jemné portské, vyrobené smícháním vín různých sklizní a různého stáří.
KOPKE Special Reserve vykazuje intenzivní rubínovou barvu s fialovými odstíny. V elegantní a svůdné vůni vynikají tóny červeného ovoce a džemu. Chuť je bohatá, vyvážená a intenzivní, velmi dobrá struktura umožňuje červenému ovoci odhalit svoji aromatickou a chuťovou sílu. Podávejte při teplotě 12 až 14 °C.
PRIMEUR CZECH s. r. o. | Volarská 381/12, 148 00 Praha 4 | Tel./fax: 244 910 416, 244 910 496 | E-mail: info@topvino.cz
Osobám mladším 18 let alkoholické nápoje neprodáváme
Kopírování jakéhokoli obsahu těchto webových stránek bez souhlasu majitele autorských práv není povoleno.