Lambic je jedním z nejstarších pivních stylů na světě. Podle některých je také nejlepší, i když jeho šťavnatá kyselost nepotěší každého. Aby se tato kyselost vyrovnala, někteří sládci se rozhodli přidat do lambicu třtinový cukr. Tak se zrodil Lambic Faro. Až do 19. století byl styl Lambic Faro v bruselském regionu velmi rozšířený, často spojovaný s místním folklórem, při kterém tato božská tekutina tekla jako voda. Poté ale upadl v zapomnění. V roce 1978 se díky rodině Lindemans vrátil na výsluní. Lambic Faro oceníte zejména po fyzické námaze, neboť je svěže nakyslý, snadno se pije a díky cukru dodá do unaveného těla znovunalezenou sílu.
Lindemans Faro je fantasticky chutnající spontánně kvašený životabudič, který nabízí dokonale vyváženou chuť sladkého sirupu s bohatým sladkokyselým závěrem. Jedná se o lambik vytvořený s absolutním respektem k dokonalé pitelnosti. Je to svěží a nakyslé, jak má lambik být, avšak příjemná sladkost tuto typickou spontánní kyselost fantasticky vyvažuje.
PRIMEUR CZECH s. r. o. | Volarská 381/12, 148 00 Praha 4 | Tel./fax: 244 910 416, 244 910 496 | E-mail: info@topvino.cz
Osobám mladším 18 let alkoholické nápoje neprodáváme
Kopírování jakéhokoli obsahu těchto webových stránek bez souhlasu majitele autorských práv není povoleno.